Wie zijn we

WIE ZIJN WE?


Een creatief productiehuis dat zich al 18 jaar weet op de kaart te zetten door een unieke kijk op animatie en personages en ondertussen ook het zuster bedrijf O'contraire tot leven riep.


Een bende eigenzinnige creatieve dromers die buiten de lijntjes durven te kleuren.


Een in house artistiek team dat bestaat uit een creative director, creative producers, designers, stylisten, choreografen, make up artiesten en hairstylisten die in staat zijn om elke animatie of beleving tot in het kleinste detail uit te werken.  


ONS CREATIEVE TEAMKatleen Rens: Creative director


“Dromen realiseren dankzij Creativity Unlimited”


Katleen brengt als creative director de juiste mensen bij elkaar om samen met haar dromen te realiseren. Dankzij haar jarenlange ervaring en haar ingesteldheid om buiten de lijntjes te kleuren blijft Katleen verbazen met onverwachte ideeën. Zij staat voor “Creativity Unlimited”.
Maïté Gheur: Creative production manager 


“Onze rots in de branding”


Maïté is onze rots in de branding.

Op Maïté kan je altijd rekenen of het nu gaat over staging, choreo’s of zakelijke inzichten. Maïté has our back! Artistiek productioneel is Maïté een echte goochelaar. Door haar oneindige verbeelding is zij in staat om het ondenkbare te realiseren.

.
Margriet Middel: Creative production manager 


“Onze creatieve duizendpoot” 


Margriet kan als creatieve duizendpoot zo wat alles. Multi inzetbaar kan je haar op veel producties terugvinden maar ook aan de creatieve schrijftafel is Margriet een onmisbaar lid van het team.

Yoni De Schepper: Creative office manager   


“Onze gedreven dromer” 


Yoni is onze gedreven dromer. Zij zorgt ervoor dat de dagdagelijkse werking vlot verloopt. Met haar frisse en gedreven persoonlijkheid zet ze intussen haar verrassende creativiteit ook mee in op nieuwe projecten. We hebben van Yoni nog niet alles gezien!


 

Aude Dewerchin: Creative communication manager  


“Onze Missing key”


Aude is onze eigenzinnige copywriter. Zij zorgt voor onze creatieve communicatie. Van brainstorms en het schrijven van nieuwe concepten tot het stroomlijnen van zowel onze als andere brand contents.

Pauline deheegher: Assistent office manager


"Onze gedetailleerde ondersteuning"


Als recente aanvulling van het team ondersteunt Pauline de dagdagelijkse werking van onze office. Door haar achtergrond als performer weet ze de juiste klemtonen te leggen en zich te richten op de essentiële details bij het samenstellen van callsheets of kostuumlijsten.

David Vargas: Logistic support 


"Onze enthousiaste zonnestraal"


David, de onmisbare logistieke duizendpoot, is overal te vinden. Geen uitdaging is te groot en geen vraag te complex. Met een stralende glimlach staat hij altijd klaar om voor elk probleem een oplossing te vinden.

Linde Van Aerde: In house designer


“Onze eigenzinnige ontwerpster”


Linde vertaalt als in house designer onze verhalen in kostuums. Linde maakt al van bij de opstart deel uit van ons team. De eerste creatieve ontmoeting met Katleen zorgde onmiddellijk voor een magische match. Met gemak tovert Linde sinds die dag de mooiste creaties tevoorschijn. Haar eigenzinnige stijl zorgt steeds voor verrassende eigentijdse kostuums en haarstukken. 
Wim Godderis: Headpiece designer


“Onze rasechte vakman”


Wim maakt onze statement hoofdstukken. Hij is een echte vakman die steeds topkwaliteit aflevert. Wim slaagt erin om altijd een antwoord te geven op de soms onmogelijke vragen.  Een creatieve samenwerking die voor de mooiste headpieces zorgt!

Gudrun Wylleman & Sara De Geyter: Atelier verantwoordelijke 


“Onze creatieve kostuum stylistes”


Gudrun en Sara managen samen ons atelier, kostuums voorbereiden voor producties doen ze met veel zorg en aandacht. Zij zorgen dat elk detail van een silhouette klopt.

Als creatieve dromers denken zij mee na over het totaalplaatje.

Wanneer de kostuums terugkeren naar de home base zorgen zij ervoor dat deze weer helemaal klaargestoomd worden voor een volgende productie. 
Kiara De Schepper: Social media planner


"Onze instagram goeroe"


Om al onze prachtige projecten met jullie te kunnen delen vervoegde Kiara recent ons team. Als social media planner zorgt zij ervoor dat onze socials steeds up to date zijn. Voor creatieve feeds, leuke content en kleurrijke moods is Kiara our girl!

Contact


Katleen Rens

info@thecast.be

+32 479 935 444

Follow Us
Profile


TheCast bv

BE 0895 047 407

© Copyright 2024.

All Rights Reserved.