Wie zijn we

WIE ZIJN WE?


Een creatief productiehuis dat zich al 18 jaar weet op de kaart te zetten door een unieke kijk op animatie en personages en ondertussen ook het zuster bedrijf O'contraire tot leven riep.


Een bende eigenzinnige creatieve dromers die buiten de lijntjes durven te kleuren.


Een in house artistiek team dat bestaat uit een creative director, creative producers, designers, stylisten, choreografen, make up artiesten en hairstylisten die in staat zijn om elke animatie of beleving tot in het kleinste detail uit te werken.  


ONS CREATIEVE TEAMKatleen Rens: Creative director


“Mijn grootste verdienste is het samenstellen van een creatief topteam”


‘Katleen Rens’ brengt als Creative director de juiste mensen bij elkaar om samen met haar dromen te realiseren. Door haar jarenlange ervaring en connecties in de entertainment sector wist Katleen zich te omringen met een creatieve equipe die zich niet in hokjes laat vangen!
Maïté Gheur: Creative production manager 


“Onze rots in de branding”


Maïté is al sinds het begin deel van het team en is onze rots in de branding. 

Op Maïté kan je altijd rekenen of het nu gaat over creatieve staging, choreo’s of zakelijke inzichten. Maïté has our back! 

Op creatief vlak is Maïté een echte goochelaar. Door haar oneindige verbeelding is zij in staat om het ondenkbare te realiseren.
Margriet Middel: Creative production manager 


“Onze creatieve duizendpoot” 


Margriet kan als creatieve duizendpoot zo wat alles. Multi inzetbaar kan je haar op veel producties terugvinden maar ook aan de creatieve schrijftafel is Margriet een onmisbaar lid van het team. Met haar eindeloze creativiteit weet ze altijd te verbazen! 

Yoni De Schepper : Office manager 


“Ons Jong veulen” 


Yoni is ons jong veulentje. Als nieuwe aanwinst zorgt Yoni ervoor dat de dagdagelijkse werking vlot verloopt en leidt ze onze creatieve grillen in goede banen.

Yoni droomt graag mee over de toekomst en nieuwe projecten en daar zet ze zich toegewijd op in. Met haar frisse en gedreven persoonlijkheid, hebben we van Yoni nog niet alles gezien! 

Aude Dewerchin: Creative communication manager  


“Onze Missing key”


Aude is onze missing key. Als recente aanvulling van het team zorgt Aude voor de creatieve communicatie. Briefings voor klanten, creatieve brainstorms, bedenken van nieuwe concepten, stroomlijnen van brands,... Aude weet het met haar eindeloze creativiteit moeiteloos allemaal te realiseren. 
Linde Van Aerde : In house designer


“Onze eigenzinnige ontwerpster”


Linde vertaalt als in house designer onze verhalen in kostuums. Linde maakt al van bij de opstart deel uit van ons team. De eerste creatieve ontmoeting met Katleen zorgde onmiddellijk voor een magische match. Met gemak tovert Linde sinds die dag de mooiste creaties tevoorschijn. Haar eigenzinnige stijl zorgt steeds voor verrassende eigentijdse kostuums en haarstukken. Wim Godderis : Headpiece designer


“Onze rasechte vakman”


Wim maakt onze statement hoofdstukken. Hij is een echte vakman die steeds topkwaliteit aflevert. Wim slaagt erin om altijd een antwoord te geven op de soms onmogelijke vragen.  Een creatieve samenwerking die voor de mooiste headpieces zorgt!
Gudrun Wylleman & Sara De Geyter : Atelier verantwoordelijke 


“Ons creatieve kostuum stylistes”


Gudrun en Sara managen samen ons atelier, kostuums voorbereiden voor producties doen ze met veel zorg en aandacht. Zij zorgen dat elk detail van een silhouette klopt.

Als creatieve dromers denken zij mee na over het totaalplaatje.

Wanneer de kostuums terugkeren naar de home base zorgen zij ervoor dat deze weer helemaal klaargestoomd worden voor een volgende productie. 


Profile


TheCast bv

BE 0895 047 407

Contact


Katleen Rens

info@thecast.be

+32 479 935 444

Follow Us
© Copyright 2024.

All Rights Reserved.