Wie zijn we

ANIMATIE EN ACTS OP MAAT


TheCast begon als castingbureau in 2006. "oorspronkelijk rekrutteerde het bureau sterke performers voor verschillende producties. Gaandeweg werd Katleen Rens, de zaakvoerster, geprikkeld door de creatieve ideeën en verwachtingen van haar klanten. Hierdoor groeide theCast al snel uit tot producent van animatie, acts en creatieve spektakels."


TOTAALCONCEPTEN OP MAAT


TheCast ontpopte zich verder tot een creatief productiehuis dat complete projecten helemaal naar uw wens behartigt. Het artistieke team dat bestaat uit creative producer, designer, stylisten, choreografen, make up artiesten en hairstylisten is in staat om elke animatie, act en show tot in detail uit te werken in gepaste stijl. De creatie van onze totaalconcepten raakte de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. We hebben voor dit luik een zusterbedrijf opgericht dat onafhankelijk van TheCast kan werken. Ontdek wat O'Contraire voor u kan betekenen:

STERK DNA


Het DNA van TheCast kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder oog voor detail, een uniek gevoel voor esthetiek en de meest verfijnde finesse. Wenst u een memorabel event? Ontdek dan wat TheCast voor u kan betekenen.

Maïte : productie manager | boeking


Katleen : zaakvoerster | creative producer


Linde : designer


Profile


TheCast bv

BE 0895 047 407

Contact


Katleen Rens

info@thecast.be

+32 479 935 444

Follow Us
© Copyright 2020.

All Rights Reserved.